Cadeaubonnen

Waardebonnen met een bepaald bedrag, worden ook wel cadeaubonnen genoemd. Met een cadeaubon kan de ontvanger naar eigen keuze iets kopen voor het bedrag dat op de waardebon staat. De bekendste cadeaubon van Nederland is de VVV-bon, deze kan in honderden winkels ingeleverd worden. Erg handig dus als je niet weet wat je iemand cadeau moet doen.

Cadeaubonnen in allerlei soorten

Cadeaubonnen zijn er in allerlei soorten en voor heel veel verschillende winkels. Bijvoorbeeld een cadeaubon voor kleding of een bioscoop bon. Maar naast winkels heb je ook nog cadeaubonnen voor diensten. Denk  hierbij aan Netflix, iTunes giftcard, Dinner cadeaubon en cadeaubon voor weekendje weg. Cadeaubonnen zijn geschikt verjaardagcadeautjes voor zowel mannen als vrouwen.

Kadobonnen

Kadobonnen zijn er voor iedere interesse. Houdt je vriendin van shoppen? Dan is de Fashioncheck een te gek idee. Hou je vriend van films kijken? Dan is de cadeaubon van Netflix een goed idee. Cadeaubonnen zijn misschien niet zo origineel, maar wel ontzettend leuk om te krijgen. Wil je toch een origineel cadeau? Combineer de cadeaubon dan met een origineel cadeau. Is je vriendin net gaan samenwonen? Geef haar dan de Intratuin cadeaubon met leuke vaasjes.

Wij weten zeker dat de ontvanger blij zal zijn met een cadeaubon van een cadeaubonsite.

Klik hier voor het complete aanbod

Bongo.nl originele beleveniscadeaus