Doe cadeaus

Als we aan cadeautjes denken, denken we vaak niet aan doe cadeautjes. Met doe cadeautjes wordt bedoelt dingen die je samen kunt ondernemen. Denk hierbij aan bezoekje aan het pretpark, dierentuin en nog veel meer dingen. Wij hebben een aantal cadeautjes voor je opgezocht, deze cadeautjes zijn echt te gek vinden wij.

  • Maak je eigen sushi.
  • Sledehondentocht.
  • Workshop visagie
  • Flyboarden
  • Indoor skydiving.

Leuke cadeaus om te doen

Zijn boven genoemde cadeautjes jouw iets te gedurfd? Geen probleem. Er zijn nog meer doe cadeautjes. Wil je het graag simpel houden? Doe dan een dagje weg cadeau of  ga naar een pretpark. In Nederland liggen meerdere pretparken die zeer geschikt zijn voor een dagje uit. Bij sommige pretparken kun je ook een overnachting boeken. Is je vriendin helemaal gek van dieren? Doe haar dan een dagje dierentuin cadeau. Denk hierbij aan Burger zoo, GaiaPark of Safaripark Beekse Bergen.

Genoeg te doen

Er zijn genoeg dingen te doen. Ben daarom origineel en laat je vriendin of vriend verstelt staan. Wij hebben een voorbeeld van hoe je origineel kan zijn. Stel je voor je vriendin is jarig:
Zeg van te voren niet waar jullie heengaan en blinddoek haar. Doe haar blinkdoek pas af als je op de locatie bent. Regel met het pretpark, dierentuin of andere activiteit dat ze iets speciaals voor haar doen. Zo zie je vriendin dat jij heel veel moeite hebt gedaan en zal ze dit extra waarderen.

Ps. Van een doe cadeautje genieten jullie ook nog eens allebei.

Klik hier voor het complete aanbod