Geld als verjaardagscadeau

Soms heeft iemand gewoon geen wensen voor een verjaardagscadeau. Of sommige mensen vragen er juist specifiek om; Geld. Wij kunnen ons voorstellen dat je geld saai, stom en niet origineel vindt. Maar ook geld kun je op een originele manier als cadeau doen.
 

Geld als cadeau ideeën

Wij hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet:
1. Het geld in vriezen. Doe het bevroren geld in een vaasje of glas of hangt het leuk in een tak.
2. Gebruik een (paas-) tak. Kies een tak met een leuke vorm en hang daar het munt en briefgeld aan.
3. Origami. Vouw het briefgeld in een leuke vorm (bootje, hartje of blouse) en plak deze op de kaart.
4. Ballonnen. Kies leuke gekleurde ballonnen uit. Stop het geld in verschillende ballonnen en maak er een leuke bos van.
5. Money muffins. Ga muffins bakken en stop in iedere muffin vorm muntgeld.
6. Biertje?. Koop een goedkoop glas en vul deze met gele gel. Duw de muntjes hierin. De schuin van het bier kun je nabootsen met mousse voor in je haren.
7. Boeket bloemen. Geld door de bloemist laten verwerken in een boeket bloemen.
8. Heeft de jarige een uitgesproken hobby. Bijvoorbeeld duiken, feesten of reizen. Combineer dan iets wat met de hobby te maken heeft met geld.
 

Geld als cadeau

Geld is een van de meest gewaardeerde cadeaus. Geld kan met bijna alle gelegenheden cadeau gedaan worden. Je kunt geld zo origineel als je zelf wilt inpakken. Kies bijvoorbeeld voor allemaal 20 centjes. Het is leuk om geld op een originele manier in te pakken, maar zorg wel dat de jarige er ook het plezier van inziet en niet per ongeluk het geld weggooit.