Voor haar

Is het weer bijna zover dat je vriendin of vrouw jarig is? En weet je echt niet wat je dit jaar weer voor haar moet kopen? Kijk dan maar snel verder op deze pagina. Hier staan een aantal tips op die jou verder kunnen helpen bij het vinden van een origineel cadeau.

Wees origineel en creatief

De eerste paar verjaar- en feestdagen zijn het gemakkelijkste. Alles is nog nieuw en zo ook de eerste paar cadeautjes die je haar geeft. Dit zijn in het begin meestal de standaardcadeaus, zoals diverse sieraden en geurtjes. Zodra alle mogelijke sieraden al gegeven zijn, zijn sommige mannen al ten einde raad en weten ze niet wat ze voor de volgende verjaardag of feestdag moeten geven. Om jullie hierbij te helpen zijn er een aantal kenmerken waar een cadeau voor een vrouw aan moet voldoen. Ten eerste moet het cadeau persoonlijk zijn. Geef er je eigen draai aan door er bijvoorbeeld een foto van jullie samen bij te voegen of een mooie tekst. Ook kun je je vriendin een romantisch cadeau geven. Functionaliteit is niet zo belangrijk voor de vrouw, het gaat vooral om het gebaar en dat het recht uit het hart komt. Als laatste is het nog belangrijk dat het enigszins origineel en creatief is, zodat het cadeau meer te betekenen heeft en zo extra waarde creëert.

Voorbeelden van dergelijke cadeaus

Een aantal voorbeelden van cadeaus die aan de hierboven genoemde kenmerken voldoen zijn bijvoorbeeld; een weekendje weg naar een romantische plek, een sneeuwbol met jullie foto, een kussensloop met jouw foto, kaartjes voor haar favoriete band, een leuke activiteit waar jullie samen van kunnen genieten of een cd met jullie favoriete liedjes. Of ga gewoon voor een schitterende bos bloemen. Denk eraan, het gaat meer om het gebaar dan om het cadeau zelf.

Klik hier voor het complete aanbod